4. 3. 2011

Vyvedeni aprílem (akce)

Mladý více druhový sad se starými odrůdami v malebné krajině Bouzovska volá po obnovení sil, které mu ubrala lesní zvěř či hlodavci. Přijeďte se inspirovat mnohofunkčním hospodařením, permakulturou, bio stravou, dozvědět se o chovu koní a zazpívat si v mnohohlasé harmonii. Budeme hovořit o sadaření a budeme diskutovat o tom, co ve vašem životě je vlastně permakultura. Dosadíme několik stromků, budeme mulčovat a prostřihávat. Těšíme se na vás. Příspěvek na společné jídlo 100Kč. Doprava zajištěna.

Přihlašovat se můžete sms na číslo 723 13 29 29 nebo email: cejvik@seznam.cz do 30.3.2011.

UPDATE 3.4. Děkujeme Lence za poskytnuté fotografie:


UPDATE: 31.3. pozvánka:
Přátelé,
děkuji za zájem o akci Vyvedeni aprílem 1.4. - 3.4.

Sraz je v pá uzpůsoben poslednímu příjezdu autobusu do obce Bouzov,Podolí,pož.zbroj., v 19:30 na zastávce, viz např. spoj z Prahy níže.

S sebou: spacák, baterku, přezůvky, pracovní rukavice, teplé oblečení na noc a pracovní na den, hygienické potřeby. Karimatku můžeme zapůjčit, pokud netrváte na vlastní. Vaří se společně v místní kuchyni vybavené nádobím a jídlo bude místní. Nebráníme se nějaké sladkosti na zlepšení nálady :-) . Příspěvek 100Kč na jídlo za dva dny. Ubytování zdarma.

Na místě vybereme dle aktuálních podmínek dobrou hru v přírodě, kterou si spolu zahrajeme. Návrhy můžou být klidně i vaše. Autor vítězného návrhu dostane sladkou odměnu.
Beru také kytaru a pokud najdu, tak i ladičku. Když by někdo měl ladičku nebo hudební nástroj, tak nechť doveze - opět dostane sladkou odměnu ;-) .

Máme ještě jedno volné místo v autě z Olomouce, vyjíždíme cca v 18 hod. Na konci mailu najdete tel. čísla pro případ nouze. Pokud by spoj nevyhovoval, najděte si nějaký do nejbližší obce (Mohelnice, Loštice), kde bych dojel autem po předchozí domluvě.

Postupně zde budu přidávat informace (jízdní řády, hromadný odvoz, ...).

Žádné komentáře:

Okomentovat

K vkládání komentáře se můžete přihlásit bez registrace pomocí OpenID na Seznam.cz